-
GUÍA VAIDEPEIXE PARA SER UN CHEF DE PRIMEIRA: NIVEL AVANZADO
Grazas aos bos consellos de Erica, facer peixe nunca foi máis fácil. Imos coa guía de nivel avanzado!
-
GUÍA VAIDEPEIXE PARA SER UN CHEF DE PRIMEIRA: NIVEL BÁSICO
Cero excusas para cociñar peixe de calquera maneira! Erica axúdanos cos seus sabios consellos. Comezamos coa guía de nivel básico!
-
CONCIENCIA ECOLÓXICA NA MOCIDADE
Imos autoexaminarnos sobre a nosa conciencia ecolóxica e o papel que ten o consumo de peixe na conservación do medio ambiente.
GUÍA VAIDEPEIXE PARA SER UN CHEF DE PRIMEIRA: NIVEL AVANZADO
Grazas aos bos consellos de Erica, facer peixe nunca foi máis fácil. Imos coa guía de nivel avanzado!
SUSPENDIDO PROVISIONALMENTE POLO ESTADO DE ALARMA.


Receitas
Blog
-
Entrevista a Fran Cañotas
-
Sorteo! Participa e gaña un pack de streamer con webcam e auriculares!!
-
Entrevista á presentadora do Luar
-
Digámolo con claridade: 2020 deu moito noxo!
-
SORTEO! PARTICIPA E GAÑA UNHA NOITE PARA DÚAS PERSOAS NAS CABANIÑAS DO BOSQUE!
-
Representou a Lugo no concurso de Míster Internacional España, é dobrador, e traballa na televisión galega. Xa sabes de quen falamos?
-
Achegamos algunhas das contas nas que vemos as imaxes máis curiosas, seguidas e interesantes que podemos atopar no territorio foodie galego.
-
Novo sorteo en Instagram!
-
Hoxe celebramos o Día Mundial do Chocolate e desde Vai de Peixe atrevémonos cun reto ben curioso: facer un prato de peixe e chocolate, a que é interesante?
-
Hoxe falamos cunha deportista galega de elite que creceu entre os fornos do negocio de hostalaría da familia. Deses anos aprendeu algúns trucos, receitas e anécdotas que hoxe comparte con nós.
-
NOVO SORTEO NO INSTAGRAM DE VAIDEPEIXE!!
-
Cantas veces escoitaches que preparar os alimentos á prancha é unha das mellores formas, que conserva as propiedades nutritivas e que ademais é saudable e rápida?
-
Xa estamos no verán! Isto tradúcese en bo tempo (ás veces), vacacións, escapadas... pero tamén se traduce en rotura con rutinas saudables.
-
Explicámosche por que a sardiña é un imprescindible do San Xoán!
-
Hoxe entrevistamos a Isabel, autora de La Cocina de Frabisa, un blog onde nos demostra que comer rico e á vez saudable é moito máis fácil do que pensas.
-
Tres cuartas partes do noso planeta son océano. Hoxe celébrase o seu día mundial para recordar a importancia que teñen e a urxente necesidade de incrementar o seu coidado.
-
Descubre o texto gañador do concurso VAIDELETRAS
-
Sabes cal e a mellor imaxe dun peixe? Aquela que fagas ti!!!
-
5 preguntiñas rápidas para saber se o #vaidepeixelifestyle é xa parte de ti.
-
Aprendidos os básicos, agora imos co nivel avanzado. Atréveste?
-
Que nada te bote para atrás. Le esta guía!
-
“Queremos a vida como queremos o peixe, sen espiñas, pero...” Dinos, como seguirías esta frase?
-
España sitúase á cabeza de Europa na compra de peixe fresco destinado ao consumo familiar
-
Hoxe celebramos o Día Mundial da Saúde, unha data que foi escollida en honra á fundación da Organización Mundial da Saúde e que nos recorda a importancia de crear conciencia sobre as enfermidades e fomentar hábitos saudables na poboación.
-
Galicia, entre as comunidades españolas máis destacadas no cultivo de peixes e moluscos
-
- O actual contexto de confinamento impide que se dean as circunstancias necesarias para a normal celebración desta iniciativa
- O concurso relanzarase unha vez remate esta situación e se as circunstancias o permiten e nel incorporaranse as participacións rexistradas ata o de agora como válidas
-
Soa ben iso de gañar dúas entradas para o #SondoCamiño2020, verdade?
-
Bonito, mexillóns, calamares, sardiñas, xarda... Ao natural, en aceite de oliva ou con calquera tipo de mollo, coma o escabeche. Sabes de que estamos a falar?
-
O benestar animal e ambiental faise sitio entre as prioridades da mocidade á hora de tomar decisións relacionadas coa súa alimentación.
-
Falamos cos estudantes de Galicia e estes son algúns exemplos dos seus obxectivos para o ano 2020.
-
Nadal, época de celebrar e, por suposto, de compartir mesa coa familia. E sen dúbida, en Vai de peixe non podemos pensar nun menú para celebrar estas festas que non inclúa, polo menos, un produto procedente do mar.
-
Queres gañar unha cámara instantánea e un Carne Xove?
-
A atleta olímpica Ana Peleteiro ofreceu esta mañá unha charla aos estudantes da Facultade de Ciencias do Deporte e a Educación Física da Universidade da Coruña.
-
Eva Iglesias enquisa aos estudantes de Santiago de Compostela na primeira xornada do Vaidepeixetour.
-
Os menores de 35 anos son a franxa de idade que menos pescado come, tanto dentro como fóra da casa.
-
Semella que hoxe en día todos os produtos alimenticios deben estar dispoñibles todos os días do ano. Pero tal e como as catro estacións son diferentes entre si, a nosa dieta debe ir variando para adaptarse a cada momento.
-
Ademais de coidar a nosa saúde, elixir peixes e mariscos na nosa dieta contribúe ao desenvolvemento económico e ao coidado do planeta
-
A clave para unha vida saudable está na combinación dunha dieta variada e o exercicio físico
-
“Ideas para ceas” e “as mellores receitas” son as principais procuras do eido culinario rexistradas en Google e YouTube
-
“Endexamais comerás algo sen antes compartilo cos teus seguidores en redes sociais”, decálogo dun “verdadeiro foodie”