Gambóns con verduras

Gambóns con verduras

En vaidepeixe queremos poñerche a vida fácil e por iso che presentamos receitas moi moi ricas, moi moi rápidas e moi moi sás. 

Ingredientes

  • Gambóns
  • Pimento verde
  • Vermello
  • Espárragos
  • Cebola
  • Cenoria
  • Cogomelos...
  • Queixo de cabra
  • Aceite de Oliva Virxe Extra
  • Salsa de soia

Como preparalo

  1. Prende o forno ao máximo de calor.
  2. Mentres tanto pon o AOVE na tixola e saltea as verduras que teñas na neveira ben picadas. Cando estean ao teu gusto bota os gambóns e o queixo de cabra (troceado en pezas dun centímetro de grosor).
  3. Apaga o forno.
  4. Retira a mistura da tixola para unha fonte adaptada ao forno e engade salsa de soia. Deixa no calor residual do forno 5 minutos.
  5. Consello: se non che gustan as comidas salgadas engade pouco sal ou ningunha xa que os gambóns e o queixo achéganlle o toque de sabor, do mesmo xeito que a salsa de soia.